🇳🇱 Bespaar 40% ter gelegenheid van onze 4-jarige verjaardag! 🇳🇱

100% Tevredenheidsgarantie
contry selected flag

Gebruiksaanwijzing

Pearlwax opvarmning af perler

Stap 1

Voorbereiding

Zet je verwarmer aan op de hoogste temperatuur en giet de wasparels erin. Wacht tot je kunt zien en voelen dat de parels volledig gesmolten zijn. Verlaag de temperatuur tot ergens tussen max en medium en laat de was nog 5-10 minuten staan. Als je wilt, kun je intussen ook in de was roeren. De juiste temperatuur van de was bepaalt hoe goed het eindresultaat is. Hij moet zo warm mogelijk zijn, maar mag geen brandwonden veroorzaken. Je kunt de temperatuur van de wax controleren door met een spatel een klein beetje was op de rug van je hand aan te brengen.

Stap 3

Behandeling

Gebruik de meegeleverde spatels om de was aan te brengen. We raden aan om de was in de richting van de haargroei aan te brengen. Wacht ongeveer 30 seconden of tot de was volledig is uitgehard. Zodra dit zo is, trek je de was er met één snelle beweging af. Trek met je vrije hand de huid rond de was strak en trek de was er tegen de haargroeirichting in af.

Pearlwax påføring af voksen med påføringspinde
 Pearlwax forplej din ud efter voksning

Stap 3

Nabehandeling

Na de behandeling raden we aan om een goede vochtinbrengende of kalmerende crème, zoals aloë-veragel, op de huid aan te brengen. Als je voor het eerst Pearlwax™ gebruikt, is het normaal dat je huid geïrriteerd raakt. De reden hiervoor is dat je follikels nog heel diep zitten. Een aloë-veragel kan van pas komen.

Tips & Tricks

Temperatuur

De belangrijkste voorwaarde om met succes te waxen is de juiste temperatuur. De ideale gebruikstemperatuur ligt rond de 50-55 °C. Hiervoor zet je de verwarmer op de maximale temperatuur en smelt je de wasparels. Vervolgens zet je de temperatuur lager, ergens tussen max en medium. Laat de was 5-10 minuten op deze temperatuur rusten voor je hem aanbrengt. Als de was niet warm genoeg is, dan zal hij op de haartjes blijven liggen en er niet aan vastplakken. Als je merkt dat de was niet al je haartjes meeneemt, dan komt dit in 9 van de 10 gevallen omdat hij niet warm genoeg is. Zorg er in elk geval altijd voor dat de was niet zo heet is dat je je eraan verbrandt!

Reiniging

Je hoeft je verwarmer niet na ieder gebruik te reinigen. Als je nog wat was over hebt, kun je dit de volgende keer dat je je Pearlwax™ gebruikt, opnieuw opwarmen. Het restje mag dus in de verwarmer blijven zitten en de volgende keer gewoon mee opgewarmd worden. We raden aan het toestel om de 2-3 beurten te reinigen. Dit doe je met warm water, een milde spiritus en een zachte borstel. Om te vermijden dat zich bacteriën opstapelen, raden we aan het toestel tijdens het verwarmen, afkoelen en opbergen van de was met een deksel af te sluiten. Pearlwax™ 1

Handleiding om thuis te waxen

BENEN WAXEN

DE BIKINILIJN WAXEN

ARMEN EN OKSELS WAXEN

HET GEZICHT WAXEN

BORST EN RUG WAXEN (MANNEN)

DE INTIEME ZONE WAXEN

Over het product

Pearlwax™ is zo ontworpen dat de was, in tegenstelling tot zachte was, niet aan de huid kleeft, maar alleen aan de haartjes. Dit geeft een esthetischer en duurzamer resultaat en beschadigt je huid niet onnodig. Pearlwax™ verwijdert de haartjes vanaf de wortel, waardoor het gegarandeerd langer duurt voor de ze teruggroeien.

Pearlwax™ kan worden gebruikt door mensen met alle huidtypen, omdat de was zacht is voor de huid. Pearlwax™ veroorzaakt geen irritatie, jeuk of ingegroeide haartjes, wat je wel kunt verwachten als je geregeld scheert.

Hoe meer je gaat waxen, hoe minder haartjes terug zullen groeien en hoe fijner ze zullen zijn. Met Pearlwax™ kun je tot vier weken lang genieten van een zachte, gladde huid, in tegenstelling tot scheren, waarbij je slechts een paar dagen een zijdezachte huid hebt.

Pearlwax is relatief nieuw op de markt, maar werd dankzij sociale media wereldwijd enorm populair. En terecht! Probeer deze nieuwe ontharingsmethode nu zelf uit!

Veelgestelde vragen

Hoe lang moeten de haartjes zijn om het beste resultaat te bereiken?

Het beste resultaat van de wasbehandeling krijg je als je haartjes minstens 3-5 mm lang zijn. Hoe langer ze zijn, hoe gemakkelijker de was aan de haartjes blijft plakken.

Zijn de spatels inbegrepen?

Ja! Bij elke kit die je bestelt, zijn 3 spatels inbegrepen. Ze zijn gelijk verdeeld over onze 3 verschillende formaten: groot, medium en klein.

Is er een verschil tussen de kleuren?

Nee, het enige verschil is de geur - en de kleur natuurlijk. Alle parels hebben dezelfde functie en werken even goed.

Hoeveel behandelingen kan ik met één kit doen?

Voor kleinere zones, zoals de oksels en het gezicht, is één kit voldoende voor een aantal behandelingen - voor grotere zones, zoals benen, heb je één kit nodig voor één behandeling.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Je kunt betalen met een creditcard of een debitcard (Mastercard, Visa), Klarna en PayPal.

Welke levertijd wordt aangeboden?

We leveren binnen de 24-48 uur in heel Nederland. Onze pakketten worden geleverd met Track & Trace, dus je kunt de levering perfect opvolgen.

Wat bedoel je met tevredenheidsgarantie?

Precies wat we zeggen! Als je het product niet goed vindt, kun je het terugsturen en je geld terugkrijgen, zelfs als je het al hebt gebruikt. De tevredenheidsgarantie geldt voor maximaal 2 geopende kits.

Hoe warm moet de was zijn?

De belangrijkste voorwaarde om met succes te waxen is de juiste temperatuur. De ideale gebruikstemperatuur ligt rond de 50-55 °C. Hiervoor zet je de verwarmer op de maximale temperatuur en smelt je de wasparels. Vervolgens zet je de temperatuur lager, ergens tussen max en medium. Laat de was 5-10 minuten op deze temperatuur rusten voor je hem aanbrengt. Als de was niet warm genoeg is, dan zal hij op de haartjes blijven liggen en er niet aan vastplakken. Als je merkt dat de was niet al je haartjes meeneemt, dan komt dit in 9 van de 10 gevallen omdat hij niet warm genoeg is. Zorg er in elk geval altijd voor dat de was niet zo heet is dat je je eraan verbrandt!

Hoe lang blijft het resultaat van een wasbehandeling zichtbaar?

Tijdens een behandeling met Pearlwax™ worden de haartjes bij de wortel uitgetrokken. Je huid blijft dus zo’n 4-6 weken zijdezacht, pas dan zijn de haartjes teruggegroeid en hebben ze hun volledige lengte bereikt. In het begin kun je al een paar weken na je wasbehandeling haartjes zien of voelen in de gewaxte zone. Dit komt omdat haartjes niet allemaal dezelfde groeicyclus volgen. De haartjes die je dus in de weken na je wasbehandeling (1-3 weken) ziet, zaten precies onder het huidoppervlakte toen je voor het eerst waxte. In het begin mag je zeker om de 3 weken waxen, zodat je haartjes uiteindelijk allemaal tegelijk zullen groeien. Na verloop van tijd zul je pas om de 4-6 weken hoeven te waxen.

Hoe maak ik mijn Pearlwax parelverwarmer schoon?

1 - Giet de was uit
Giet de overtollige gesmolten (en vloeibare) was weg. Haal zoveel mogelijk was uit de kom.

2 - Spoel de kom schoon
Spoel de kom schoon met heet water (niet kokend). Gebruik een zachte borstel of spons om de was te verwijderen die nog aan de kom blijft kleven. Krijg je niet alle was weg? Gebruik dan een milde spiritus om de restjes te verwijderen.

3 - Maak de kom klaar voor de volgende behandeling
Het is belangrijk dat de kom schoon en droog is en dat er na het schoonmaken geen druppels water of spiritus meer te zien zijn. Ga heel hygiënisch te werk, zo vermijd je dat je je tijdens de volgende behandelingen misschien bezeert.

Je hoeft je parelverwarmer niet na ieder gebruik te reinigen. Om de twee of drie keer is voldoende. Als er nog wasresten in de parelverwarner zitten, dan kun je ze laten zitten en ze de volgende keer gewoon opnieuw gebruiken.

Koop nu
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2024 Pearlwax™